Rokkirallia Hankasalmella 29.6-30.6.2019

04.07.2019 18:06

Hankasalmella ajeltiin rokkirallin merkeissä Kovasenmäen radalla. Varikolla kävi tuttuun tapaan kuhina kun ajokkeja jouduttiin hieman huoltamaan erien välissä...

Lauantaina Supereissa Kärpän (S87) ajot päättyivät valitettavasti jo alkuerän ensimetreillä tekniseen vikaan ja Timantti (S48) kaasutteli D-finaaliin. Vetariluokassa Hannu (V116) pääsi vihdoin tässä kisassa oikein radalle asti ja veivasi itsensä C-finaaliin. Sami (V369) tykkää ajella päivän mittaan enemmänkin sillä semifinaalista D-finaaliin ja sieltä sitten erävoitoilla aina A-finaaliin saakka ja koko kisan voitto (pokaali) edellyttää melkoisen monta ratakierrosta. Samin nousu huomioitiin vielä erikseen palkintojenjaossa ja hän pokkasi itselleen lisäksi Paras Yritys pokaalin.

Sunnuntaina vuorossa olivat meidän Laatu-Ladymme Mira ja Nina sekä Supereissa Timantti. Nina (L69) sinkosi soraa aina lastcalliin asti ja siskonsa Mira (L369) taisteli uudella autollaan hienosti tiensä A-finaaliin ollen päivän 4. (pokaali). Supereissa Timantti (S48) revitteli B-finaaliin saakka ollen päivän 10. (pokaali) ja sen verran oli näyttävää vientiä V8 Volvolla että hän pokkasi myös ShowCar pokaalin.

 

Kuvat Teemu Teddy Norrena ja Ville Mestilä