Tiimimme

Laura

Tämän neitosen tapaat satunnaisesti varikolla tai katsomossa. 

Jani

Janin tapaat kisapaikoilla katsomosta kannustamassa suosikkejaan. Käypä tämä herra välillä myös seuraamassa kilpailuja hieman lähempää ja tarkemmin olemalla lippupisteellä hommissa.

Suvi

Tämän entisen lady-kuskimme tapaat nykyään kilpailupaikoilta kannustamassa suosikkejaan. 

(Hallituksen Jäsen)

Janne L

Kuljettaja K370

 "Pikku-Janne" on vikkelä veijari ja veivaa kardaaniluokassa menopeliään koko radan leveydeltä sora lentäen ja välillä penkkaan päätyen. 

Jamppa

Tämän herran tapaat auttamassa etenkin Timantin kilpurin huollossa, sekä katsomosta kannustusjoukoista.

Pena

Penalla löytyy monenlaista kokemusta autourheilusta esim. rallin puolelta. Huoltohommat sujuu asiantuntemuksella kun Pena on vauhdissa.

Hannu

Kuljettaja V116

Hannu on heppu joka hyörii varikolla autojen kimpussa milloin mitäkin paikkailemassa ja korjaamassa... Onneksi herra ehtii välillä itsekkin kurvailemaan radalle vetareiden sekaan. Kahvikupposen äärellä Hannulta irtoaa hulvatonta jutustelua.

(Hallituksen jäsen)

 

Hella-Ella

Kuljettaja Romu71

Ellan löydät Romurallin taistelutantereelta romuttamasta menopeliään tai Rokkirallin katsomosta kannustamassa suosikkejaan.

Hanna

Kuljettaja L16

Hanna revittelee rokki-radalla Laatu-Ladyjen kanssa. Tämä nuori nainen nähdään kurvailemassa myös Jokkiksen puolella (ilmeinen sukuvelvoite) mutta hyvin on isä ja tytär saatu käännytettyä Rokkirallin pariin.

Mika

Kuljettaja

Mika koittaa päästä kisaamaan itsekkin, minkä tyttärensä Hannan huoltohommilta vain ehtii. Tämä vanhaan jokkissukuun kuuluva herra kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin puolella. Vauhtia löytyy kun vain kalusto kestää...

1 | 2 | 3 | 4 >>