Tiimimme

Joona

Kuljettaja J19

Joonan näet taistelemasta sijoituksista Junnujen joukossa. Lajiin hän on tutustunut aiemmin yleisönä ja on tämä herra kunnostautunut myös seuraamalla kilvanajoa lippupisteellä.

Marko

Kuljettaja

Marko on hankkinut vankan kokemuksen Jokkiksen puolella... Tämäkin Suikkarin sukuun kuuluva herra on saatu ajamaan myös Rokkirallin. - onhan hän käynyt seuraamassa kilpailuja vuosien varrella moneen kertaan kummityttönsä huoltojoukoissa.

Tumppi

Kuljettaja V266

Tämä nuori herra aloittelee Rokkiralli uraansa ja kurvailee Vetareiden joukossa. 

Tatu

Kuljettaja S442

Tämän lupsakan kaverin bongaat radalla supereiden seasta suhaamassa. Takuuvarmasti löydät Tatun myös tiimikavereiden autojen (ja toki myös oman kilpurin) huoltohommista.

Laura

Tämän neitosen tapaat satunnaisesti varikolla tai katsomossa. 

Jani

Kuljettaja V133

Janin löydät kisapaikoilla katsomosta kannustamassa suosikkejaan tai Vetareiden seassa kilparadalla. Käypä tämä herra välillä myös seuraamassa kilpailuja hieman tarkemmin olemalla lippupisteellä hommissa.

Suvi

Tämän entisen lady-kuskimme tapaat nykyään kilpailupaikoilta kannustamassa suosikkejaan. 

(Hallituksen Jäsen)

Janne L

Kuljettaja K370

 "Pikku-Janne" on vikkelä veijari ja veivaa kardaaniluokassa menopeliään koko radan leveydeltä sora lentäen ja välillä penkkaan päätyen. 

Jamppa

Tämän herran löydät varikolla auttamassa etenkin Timantin kilpurin huollossa, sekä katsomosta kannustusjoukoista.

Pena

Penalla löytyy monenlaista kokemusta autourheilusta esim. rallin puolelta. Huoltohommat sujuu asiantuntemuksella kun Pena on vauhdissa.

1 | 2 | 3 | 4 >>