Tiimimme

Juho

Kuljettaja J

Tämä Nuori herra aloittelee Rokki-ralli uraansa isän ja siskon jalanjäljissä... Moottorin pörinän ja bensan katkussa Juho on ollut jo vuosia perheensä mukana niin Jokkiksen kuin Rokki-rallin varikoilla. 

Joona

Kuljettaja J19

Joonan näet taistelemasta sijoituksista Junnujen joukossa. Lajiin hän on tutustunut aiemmin yleisönä ja on tämä herra kunnostautunut myös seuraamalla kilvanajoa lippupisteellä.

Marko

Kuljettaja

Marko on hankkinut vankan kokemuksen Jokkiksen puolella... Tämäkin Suikkarin sukuun kuuluva herra on saatu ajamaan myös Rokkirallin. - onhan hän käynyt seuraamassa kilpailuja vuosien varrella moneen kertaan kummityttönsä huoltojoukoissa.

Tumppi

Kuljettaja V266

Tumpin tapaat kurvailemassa Vetareiden joukossa tai varikolla huoltopuuhissa.

Tatu

Kuljettaja S442

Tämän lupsakan kaverin bongaat radalla supereiden seasta suhaamassa. Takuuvarmasti löydät Tatun myös tiimikavereiden autojen (ja toki myös oman kilpurin) huoltohommista.

Jani

Kuljettaja V133

Janin löydät kisapaikoilla katsomosta kannustamassa suosikkejaan tai Vetareiden seassa kilparadalla. Käypä tämä herra välillä myös seuraamassa kilpailuja hieman tarkemmin olemalla lippupisteellä hommissa.

Jamppa

Tämän herran löydät varikolla auttamassa etenkin Timantin kilpurin huollossa, sekä katsomosta kannustusjoukoista.

Pena

Penalla löytyy monenlaista kokemusta autourheilusta esim. rallin puolelta. Huoltohommat sujuu asiantuntemuksella kun Pena on vauhdissa.

Hannu

Kuljettaja V116

Hannu on heppu joka hyörii varikolla autojen kimpussa milloin mitäkin paikkailemassa ja korjaamassa... Onneksi herra ehtii välillä itsekkin kurvailemaan radalle vetareiden sekaan. Kahvikupposen äärellä Hannulta irtoaa hulvatonta jutustelua.

(Hallituksen jäsen)

 

Hella-Ella

Kuljettaja Romu71

Ellan löydät Romurallin taistelutantereelta romuttamasta menopeliään tai Rokkirallin katsomosta kannustamassa suosikkejaan.

1 | 2 | 3 | 4 >>