Tiimimme

Suvi

Tämän entisen lady-kuskimme tapaat nykyään kilpailupaikoilta kannustamassa suosikkejaan. 

(Hallituksen Jäsen)

Sari

Sarin tapaat kilpailuissa varikkoteltalla sekä radan varrelta kannustamassa kuljettajia.

Vili

Kuljettaja S

Vili on uusi tuttavuus Rokkirallin puolella ja hänet tullaan näkemään Super-luokassa revittelemässä.

Janne L

Kuljettaja K

 "Pikku-Janne" on vikkelä veijari ja veivaa kardaaniluokassa menopeliään koko radan leveydeltä sora lentäen ja välillä penkkaan päätyen. 

Jamppa

Tämän herran tapaat katsomosta kannustusjoukoista, ja kenties myös radalla kilpailemassa.

Pena

 
Penalla löytyy monenlaista kokemusta autourheilusta esim. rallin puolelta ja odotamme herran jatkossa kisaavan myös Rokkirallin puolella. Huoltohommat sujuu asiantuntemuksella kun Pena on vauhdissa.

Hannu

Kuljettaja V116

Hannu on heppu joka hyörii varikolla Nevalaisen-klaanin autojen kimpussa milloin mitäkin paikkailemassa ja korjaamassa... Onneksi herra ehtii välillä itsekkin kurvailemaan radalle vetareiden sekaan. Kahvikupposen äärellä Hannulta irtoaa hulvatonta jutustelua.
(Hallituksen jäsen)
 

Hella-Ella

Kuljettaja Romu71

Ellan löydät Romurallin taistelutantereelta romuttamasta menopeliään tai Rokkirallin katsomosta kannustamassa suosikkejaan.

Hanna

Kuljettaja L16

Hanna revittelee rokki-radalla Laatu-Ladyjen kanssa. Tämä nuori nainen nähdään kurvailemassa myös Jokkiksen puolella (ilmeinen sukuvelvoite) mutta hyvin on isä ja tytär saatu käännytettyä Rokkirallin pariin.

Mika

Kuljettaja S96 V188

Mika koittaa päästä kisaamaan itsekkin, minkä tyttärensä Hannan huoltohommilta vain ehtii. Tämä vanhaan jokkissukuun kuuluva herra kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin puolella. Vauhtia löytyy kun vain kalusto kestää...
1 | 2 | 3 | 4 >>