Tiimimme

Jontte

Tämä herra kuuluu tehokkaaseen huoltotiimiin. Jonten tapaatkin ropaamassa autoja varikolla tai katsomossa jännäämässä kestääkö kilpurit.

Päivi

Päivi on karvakamujen kaveri jota tapaat kilpailuissa satunnaisesti kannustamassa tiimiläisiä.

Jarzu

Jarzun tapaat varikolla huoltamassa tiimikavereiden kilpureita ja kannustamassa katsomossa.

Juho

Kuljettaja J52

Tämä Nuori herra aloittelee Rokki-ralli uraansa isän ja siskon jalanjäljissä... Moottorin pörinän ja bensan katkussa Juho on ollut jo vuosia perheensä mukana niin Jokkiksen kuin Rokki-rallin varikoilla. 

Joona

Kuljettaja V

Joonan näet taistelemasta sijoituksista vetarien joukossa. Lajiin hän on tutustunut aiemmin yleisönä ja on tämä herra kunnostautunut myös seuraamalla kilvanajoa lippupisteellä.

Tatu

Kuljettaja S442

Tämän lupsakan kaverin bongaat radalla supereiden seasta suhaamassa. Takuuvarmasti löydät Tatun myös tiimikavereiden autojen (ja toki myös oman kilpurin) huoltohommista.

(Hallituksen jäsen)

Jani

Kuljettaja V133

Janin löydät kisapaikoilla katsomosta kannustamassa suosikkejaan tai Vetareiden seassa kilparadalla. Käypä tämä herra välillä myös seuraamassa kilpailuja hieman tarkemmin olemalla lippupisteellä hommissa.

Hannu

Kuljettaja V116

Hannu on heppu joka hyörii varikolla autojen kimpussa milloin mitäkin paikkailemassa ja korjaamassa... Onneksi herra ehtii välillä itsekkin kurvailemaan radalle vetareiden sekaan. Kahvikupposen äärellä Hannulta irtoaa hulvatonta jutustelua.

(Hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja)

 

Mika

Kuljettaja V155

Mika koittaa päästä kisaamaan itsekkin, minkä junnuissa ajavan poikansa huoltohommilta vain ehtii. Tämä vanhaan jokkissukuun kuuluva herra kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin puolella. Vauhtia löytyy kun vain kalusto kestää...

Jarmo

Kuljettaja V12

Jarmon näet taistelevan sijoituksista radalla vetariluokassa.

(Hallituksen jäsen)

 
 
1 | 2 | 3 >>