Tiimimme

Jarzu

Jarzun tapaat varikolla huoltamassa tiimikavereiden kilpureita ja kannustamassa katsomossa.

Juho

Kuljettaja J52

Tämä Nuori herra aloittelee Rokki-ralli uraansa isän ja siskon jalanjäljissä... Moottorin pörinän ja bensan katkussa Juho on ollut jo vuosia perheensä mukana niin Jokkiksen kuin Rokki-rallin varikoilla. 

Joona

Kuljettaja 

Joonan näet taistelemasta sijoituksista vetarien joukossa. Lajiin hän on tutustunut aiemmin yleisönä ja on tämä herra kunnostautunut myös seuraamalla kilvanajoa lippupisteellä.

Tatu

Kuljettaja S442

Tämän lupsakan kaverin bongaat radalla supereiden seasta suhaamassa. Takuuvarmasti löydät Tatun myös tiimikavereiden autojen (ja toki myös oman kilpurin) huoltohommista.

(Hallituksen jäsen)

Jani

Kuljettaja V133

Janin löydät kisapaikoilla katsomosta kannustamassa suosikkejaan tai Vetareiden seassa kilparadalla. Käypä tämä herra välillä myös seuraamassa kilpailuja hieman tarkemmin olemalla lippupisteellä hommissa.

Jamppa

Tämän herran löydät varikolla auttamassa etenkin Timantin kilpurin huollossa, sekä katsomosta kannustusjoukoista.

Pena

Penalla löytyy monenlaista kokemusta autourheilusta esim. rallin puolelta. Huoltohommat sujuu asiantuntemuksella kun Pena on vauhdissa.

Hannu

Kuljettaja V116

Hannu on heppu joka hyörii varikolla autojen kimpussa milloin mitäkin paikkailemassa ja korjaamassa... Onneksi herra ehtii välillä itsekkin kurvailemaan radalle vetareiden sekaan. Kahvikupposen äärellä Hannulta irtoaa hulvatonta jutustelua.

(Hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja)

 

Hella-Ella

Kuljettaja Romu71, L164

Ellan löydät Romurallin taistelutantereelta romuttamasta menopeliään tai Rokkirallin katsomosta kannustamassa suosikkejaan. Tämä neitonen aloittelee myös kilvanajoa Rokkirallin parissa Laatuleidien seassa.

Hanna

Kuljettaja L9, V39

Hanna revittelee rokki-radalla Laatu-Ladyjen kanssa ja saatta kurvailla myös Vetari autojen seassa. Tämä nuori nainen nähdään kilpailemassa myös Jokkiksen puolella (ilmeinen sukuvelvoite) mutta hyvin on isä ja tytär saatu käännytettyä Rokkirallin pariin. 

1 | 2 | 3 >>