Tiimimme

Marko "Motuli" Suikkari

Motulin löydät varikolta huoltojoukoista.

Peksi

Siellä missä tehdään remonttia, siellä on myös Peksi. Tämä herra on aina valmiina auttamaan ja remontoimaan. Taitoa ja tietoa löytyy. Hän kiertää driftingissä kuin myös rokki-rallissa huoltojoukoissa, mutta saattaa eksyä tulevan kauden aikana myös radalle. 

Jarkko

Jarkon tapaat varikolla huoltamassa kilpureita ja katsomossa seuraamassa kuinka kisat sujuvat. Tämän herran kanssa juttua piisaa jos vaan hetkeksi ehtii istahtaa...

Akke

Akke huoltaa, korjaa ja kannustaa... kenties näemme tämän herran vielä radallakin pyörähtämässä...

Nappi

Tämä herra taitaa niin Jokkiksen kuin Rokkirallin kiemuraiset radat. Nykyään Napin tapaa lähinnä katsomon puolelta kannustamassa tiimikavereita.

Jaakko

Jaakko kuuluu Antin rautaiseen huoltotiimiin ja tämän herran löydät varikolla kilpurin lähistöltä tai seuraamassa radan varrella kuinka kalusto kestää. 

Jontte

Tämä herra kuuluu tehokkaaseen huoltotiimiin. Jonten tapaatkin ropaamassa autoja varikolla tai katsomossa jännäämässä kestääkö kilpurit.

Päivi

Päivi on karvakamujen kaveri jota tapaat kilpailuissa satunnaisesti kannustamassa tiimiläisiä.

Jarzu

Jarzun tapaat varikolla huoltamassa tiimikavereiden kilpureita ja kannustamassa katsomossa.

Juho

Kuljettaja J52

Tämä Nuori herra aloittelee Rokki-ralli uraansa isän ja siskon jalanjäljissä... Moottorin pörinän ja bensan katkussa Juho on ollut jo vuosia perheensä mukana niin Jokkiksen kuin Rokki-rallin varikoilla. 

1 | 2 | 3 | 4 >>