Tiimimme

Jamppa

Tämän herran tapaat katsomosta kannustusjoukoista, ja kenties myös radalla kilpailemassa.

Pena

Kujettaja
Penalla löytyy monenlaista kokemusta autourheilusta esim. rallin puolelta ja odotamme herran jatkossa kisaavan myös Rokkirallin puolella. 

Lepa

Kuljettaja Romu50
Lepa "The Käsi" on pyörinyt romu- ja rokkiralleissa mukana jo pitkään. Pienen tauon jälkeen Lepa nähdään jälleen Romurallin puolella kuskin roolissa. Tästä herrasta saa hyvin juttukaveria sillä tarinoita riittää vuosien varrelta.
 

Hannu

Kuljettaja V116

Hannu on heppu joka hyörii varikolla Nevalaisen-klaanin autojen kimpussa milloin mitäkin paikkailemassa ja korjaamassa... Onneksi herra ehtii välillä itsekkin kurvailemaan radalle vetareiden sekaan. Kahvikupposen äärellä Hannulta irtoaa hulvatonta jutustelua.

Hella-Ella

Kuljettaja Romu71

Ellan löydät Romurallin taistelutantereelta romuttamasta menopeliään tai Rokkirallin katsomosta kannustamassa suosikkejaan.

Hanna

Kuljettaja L16

Hanna on ajellut pari kautta junnuluokassa ja tällä kaudella hänet tullaan näkemään radoilla Laatu-Ladyjen kanssa. Tällä nuorella naisella on kokemusta myös jokkiksen puolelta (ilmeinen sukuvelvoite) mutta hyvin on isä ja tytär saatu käännytettyä myös Rokkirallin pariin.

Mika

Kuljettaja V188

Mika koittaa päästä kisaamaan itsekkin, minkä tyttärensä Hannan huoltohommilta vain ehtii. Tämä vanhaan jokkissukuun kuuluva herra kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin puolella. Vauhtia löytyy kun vain kalusto kestää...

Nappi The Hand

Kuljettaja V115

Tämä kuljettajamme kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin parissa. Napin seurassa ei jutustelusta ole pulaa, verraten hulppea huuliveikko kun on kyseessä sanaisen arkun avattuaan. Vauhtia tällä herralla löytyy niin kilparadoilla kuin tanssilattiallakin.

Tommi L

Tommi puuhailee varikolla Suikkareiden huoltohommissa ja saattaa tämän herran nähdä jossain vaiheessa ratin takana kiertämässä rataa sorat pöllyten...

Gert

Gert tykkää rossailla kaksipyöräisillä. Tämän reippaan kaverin bongaat varikolla parhaiten huoltohommista Kärpän kilpurin kimpussa.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>