Rokkirallia Hyvinkäällä 21.-22.9.2019

24.09.2019 16:54

Hyvinkään Vauhtipuistossa kisailtiin kauden toiseksi viimeinen osakilpailu 21.-22.9.2019. Tiimimme kuskeja oli näin "lähikotikisan" kunniaksi ilmoittautunut molemmille päiville 7 kpl, mutta sunnuntaina Vesa joutui jättämään kilvanajon väliin kun ei onni suosinut lauantain autokaupoilla. Tiimimme jäseniä oli useita myös toimitsijatehtävissä molempina päivinä. Varikkopilttuussammekin kävi melkoinen kuhina, kun kannustusjoukkoja oli saapunut paikalle runsaasti - lähes kaikki kun asustellaan täälläpäin niin tuttuja löytyy... (poikkeuksena toki Savonmies Rissanen)

 

Lauantaina aamu valkeni sateisena, mutta onneksi keli poutaantui ja rata kuivui kilpailun edetessä. Laatuleidimme kurvailivat radalla seuraavasti: Hanna (L16) ajoi E-finaaliin, Nina (L69) lastcalliin ja Mira (L369) C-finaaliin. Leidien autotkin säilyivät ehjinä sunnuntain Vetarikuskeille.

Kardaaneissa Teemu (K128) ja Savon vahvistuksemme Pelonniemen Pehtoori (K204) ajelivat kumpainenkin lastcalliin saakka.

Supereissa The Pora (S17) veivaili E-finaaliin ja Timantti (S48) D-finaaliin.

 

Sunnuntaina päästiinkiin ajelemaan poutaisessa mutta tuulisessa säässä. Vetareissa Virtanen (V84) mutkitteli kerho-autolla C-finaaliin saakka. Hannun (V116) ajot päättyivät harmittavasti tekniseen vikaan jo keräilyerässä. Vierailevana kuljettajana Jokkiksen puolelta tiimiämme edustanut Mikko Tonttila (V173) taituroi tiensä A-finaaliin jossa valitettavasti tuli keskeytys ja päivän sijoitukseksi jäi 7. (pokaali). Lisäksi Mikko palkittiin Paras Yritys pokaalilla. Sami (V369) taisteli itsensä B-finaaliin ja oli päivän 9. (pokaali).

Supereissa The Pora (S17) ja Timantti (S48) veivät V8 Volvojaan parantaen edellisen päivän sijoituksiaan.. The Pora ajoi D-finaaliin ja Timantti taisteli tiensä B-finaaliin jossa harmillisesti joutui keskeyttämään ja päivän sijoitus oli 9. (pokaali).

 

Kuvat: Sami Samppa sekä Harjukuvat