Rokkirallia Hyvinkäällä 24.-25.9.2022

27.09.2022 08:24

Hyvinkään Vauhtipuistossa ajettiin viikonloppuna Rokkirallin kesäkauden toiseksi viimeinen osakilpailu. Paikalla oli väkeä paljon... kuljettajia lähes 300 ja siihen huoltojoukot ja yleisö päälle. Kelit oli mukavan poutaisen syksyiset molempina päivinä.

Lauantaina Laatuleidimme ajelivat seuraavasti: Paula L70 kurvaili Lastcalliin saakka ja Hanna L16 taituroi itsensä aina A-finaaliin asti ollen ensimmäisenä ruutulipulla, mutta kilpailukahinoissa pientä kosketusta ja sanktion vuoksi sijoitus päivän 6. (pokaali)

Supereissa Tatu S442 ajeli Lastcalliin, Olli S43 E-finaaliin ja Timantti S14 B-finaaliin jossa ruutulipulle tultiin liekit konepellin alta loimuten ja sijoitus päivän 9. (pokaali)

Sunnuntaina Vetareissa Jarmon V132 tie päättyi Lastcalliin. Hanna V316 (L16) ajeli ensimmäistä kertaa tässä luokassa ja taisteli tiensä upeasti A-finaaliin ollen päivän 3. (pokaali)

Supereissa Virtasen S34 taival päättyi keräilyjen jälkeen keskeytykseen teknisten murheiden vuoksi. Tatun autolla kilpaillut Olli S43 ajoi F-finaaliin jossa kuitenkin keskeytys teknisiin vikoihin. The Pora S105 veivaili E-finaaliin saakka. Timantti nähtiin sunnuntaina lippupisteellä edustamassa, kilpurista kun ei lauantain "palovammojen" jälkeen ollut kisailemaan.

Talleissa riittää tohinaa ennen kauden viimeistä osakilpailua. Tsempit kaikille!

Kuvat Tuomas Meriläinen