Rokkirallia Joutsassa 8.-9.10.2022

10.10.2022 07:22

Kauden viimeinen osakilpailu ajettiin viikonloppuna Joutsassa. Kilpailupäivät olivat JoSeMoRa:lla erittäin erilaiset sääolojen suhteen. Lauantaina vettä tuli taivaan täydeltä koko päivän ja kilpailu oli melkoista selviytymistaistelua radan oltua sellaista velliä, että ihme ettei kukaan jäänyt pahimmissa paikoissa kokonaan jumiin... Sunnuntai puolestaan oli upea poutainen ja tuulinen päivä, ja ratakin kuivui päivän edetessä.

Lauantaina tiimissämme ei päästy hehkuttamaan tuloksilla, sillä kaikki kuljettajamme jäivät Lastcalleihin (taisi vallitseva ratatilanne hieman vaikuttaa). Pitkästä aikaa saimme radalle Juniori-luokan kuljettajan kun Joona J19 aloitti kilpauransa. Vetareissa Jarmon V132 lisäksi nähtiin myös kaksi uutta kuljettajaa, Jani V133 ja Tumppi V266. Supereissa taistelivat Timantti S14 ja Tatu S442. Kisakärpänen taisi kuitenkin puraista uusia kuljettajiamme, joten ensi kaudella nähtänee heidät jälleen radoilla.

Sunnuntai valkeni tosiaan poutakelissä ja ajovuorossa olivat Laatuleidimme Hanna L16 ja Paula L70, sekä Supermiehemme (veljekset) Timantti S14 ja Janne S248. Hanna ja Paula taistelivat molemmat tiensä semifinaaleihin. Hannan ajot jäivät kuitenkin teknisten murheiden vuoksi D-finaaliin ja Paulan tie vei C-finaaliin saakka. Supereitten puolella Timantti veivaili B-finaaliin ollen päivän 8 (pokaali). Kolmen vuoden ajotauon jälkeen Janne nähtiin radalla Tatun laina-autolla ja erä erältä kulku alkoi sujua paremmin... Lastcalliin kuitenkin jäätiin tällä kertaa.

Näillä tuloksilla tiimiimme saatiin tällä kaudella kaksi kuljettajaa 10 parhaan joukkoon, Hanna Leideissä SM9 ja Timantti Supereissa SM10! Onnittelut heille!