Rokkirallia Kouvolassa 11.-12.9.2021

13.09.2021 07:22

Kouvolassa päristeltiin Tykkimäen Moottoriradalla viikonloppuna ronskisti rokaten. Tiimiläisiä oli paikalla pitkästä aikaa reilusti myös katsojina ja kannustajina ja tunnelma olikin korkealla ja kohdillaan. Keliolosuhteet olivat lauantain osalta paremmat mitä ennakkoon ennustettiin ja kisapäivän aikana ei juurikaan vesisateita näkynyt. Sunnuntai puolestaan olikin sitten alkuerien jälkeen melkolailla yhtenäistä sadetta mikä teki radasta hieman haasteellisen ajella.

 

Lauantaina Laatuleidimme Mira L369 taisteli tiensä kovassa sakissa E-finaaliin saakka.

Vetareissa Jarmon V132 ajo päättyi kovasta kamppailusta huolimatta lastcalliin. Sakarin V369 huono tuuri tekniikkamurheineen ei ota laantuakseen vaikka millä autolla ajaisi... Hienosti hän taisteli tiensä C-finaaliin, mutta sinne ei enää päästy ajamaan.

Supermiehillä päivän ajot menivät seuraavalla tavalla: Pitkästä aikaa radalla nähtiin Virtanen S34 jolla kuitenkin ajo päättyi lastcallissa keskeytykseen tekniikkamurheiden vuoksi. Tatu S442 ajoi myöskin lastcalliin saakka. Timantin S29 menopeli oli edellisen kilpailun jäljiltä laitettu talkoilla kuntoon (jättikiitokset Kukko Racingin väelle) ja hän pääsi testailemaan hieman ajo-ominaisuuksilta muuttunutta autoa. The Pora S105 ja Timantti veivät V8 Volvojaan E-finaaliin asti.

 

Sunnuntaina ajelemassa olikin vain Timantti. Kuivalla kelillä alkuerässä voitto ja semeihin, mutta siellä sitten jo vesisateesta märällä radalla olikin haastetta pysyä radalla keula menosuuntaan ja Timantti päätyikin keskeytykseen eikä hän enää osallistunut F-finaaliin.

 

Talleissa riittää jälleen hommia kilpureiden parissa niitä kuntoon laittaessa. Tsemppiä kaikille korjauspuuhiin ja virittelyihin. Seuraavaksi kilpaillaan Rantasalmella kahden viikon päästä.