Rokkirallia Kouvolassa 6.-7.8.2022

08.08.2022 07:15

Tykkimäen Moottoriradalla oli pärinää ja pölyä, kun Rokkirallin Kouvolan osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna. Tiimiämme oli paikalla pitkästä aikaa runsaasti myös katsojien puolella ja tunnelma oli erittäin mukava koko viikonlopun ajan. Lauantain vesisateetkaan eivät pilanneet tunnelmaa...

 

Lauantaina ajettiin erikoisluokka Seniorit, jossa osallistujien ikä oli +50v. Kilpailijat oli jaettu vielä kahteen luokkaan: myyntiluokan autot ja superluokan autot. Tiimistämme oli ajamassa SuperSenioreissa K.J.Virtanen ja The Pora. Molemmat selvittivät tiensä finaaliin jossa Virtanen oli päivän 6. ja The Pora taisteli itsensä upeasti luokan ykköseksi (pokaali).

Supereissa nuoret sankarimme kurvailivat seuraavasti: Olli S43 ja Tatu S442 ajelivat Lastcalliin ja Timantti S14 F-finaaliin.

 

Sunnuntaina ajovuorossa olivat Laatuleidimme Hanna L16 ja Paula L70. Molemmat taistelivat tiensä semifinaaleihin. Paula ajoi E-finaaliin ja Hanna siivitti itsensä A-finaaliin ollen hienosti päivän 2 (pokaali).

Vetareissa Jarmo V132 kurvaili radalla Lastcalliin asti.

Supereissa kaikki lauantain kuljettajat olivat saaneet kilpurinsa ajokuntoon sunnuntaiksi. Valitettavasti Ollin S43 taival päättyi teknisiin murheisiin jo alkuerässä ja Tatu S442 joutui lopettamaan ajot teknisten murheiden vuoksi keräilyeriin. Myös Timantin S14 ajo päättyi teknisiin murheisiin C-finaalissa. The Pora S105 oli ainoa Super kuljettajamme joka sai autonsa ehjänä kotiin ajojen kantaessa C-finaaliin.

 

Tsemppiä kilpureiden kunnostukseen... Toivottavasti nähdään mahdollisimman moni taas seuraavassa kilpailussa.

Kuva: Paula Mäkelä, SuperSeniorimme radalla...

Kuvassa voi olla 1 henkilö, seisova, auto ja tie