Rokkirallia Vilppulassa 28.-29.8.2021

30.08.2021 12:05

Vilppulan Särkikankaan moottoriradalla päristeltiin viikonloppuna hyvissä keliolosuhteissa. Valitettavasti meidän tiimin kuskeilla ei pyyhkinyt kovin hyvin, sillä joka ikinen kilpureista oli viikonlopun jälkeen hajalla...

 

Lauantaina Kardaaniluokassa (pikku-)Janne K370 veivasi Volvoaan lastcalliin saakka. Pientä hitsailua ja kopostelua niin saatiin auto valmiiksi sunnuntaille Paulalle leidiluokkaan. 

Supereissa Timantin S29 ajo päättyi lyhyeen, kun lähtösuoran päässä vauhtia yli 100km/h kilpuri päätyi penkkaan. Autolle vaurioita melkolailla, mutta onneksi kuski säästyi vakavimmilta vahingoilta. Tästä lyhyestä ajosta Timantille päivän Showcar pokaali. Olli S43 ajoi hienosti semifinaaleihin ja sieltä D-finaaliin, jossa kuitenkin valitettavasti keskeytys teknisiin ongelmiin.

Kilpailupäivässä ei paljon kehumista ollut, mutta illalla tiimimme järjestämä pienimuotoinen ilotulitus Venetsialaisten kunniaksi onnistui hyvin.

 

Sunnuntaina vuorossa sitten Laatuleidimme Paula L70 ja Mira L369, sekä vetareissa Sakari V369.

Paula viiletti Volvollaan vinhasti semifinaaleihin ja edelleen B-finaaliin ollen päivän 9. (pokaali) Ihan murheitta ei tähänkään päädytty, vaan finaalilähtö uusittiin Paulan osuttua melko kovasti edellä pyörahtäneeseen autoon ja uusinta ajettiin vaurioita kärsineellä autolla ilman vesiä... Miran huono tuuri jatkui valitettavasti vielä täällä Vilppulassakin kun jälleen tuli keskeytys tekniseen vikaan lastcallissa. Näitä auton vikoja on ollut Miralla edellisissäkin kisoissa jo ihan riittämiin... Josko jo seuraavaksi tulisi ehjä kilpailu.

Vetareissa Sakarilla ei juurikaan ollut parempaa onnea, sillä keskeytys teknisten ongelmien takia tuli keräilyerän jälkeen.

 

Autoissa riittää korjailtavaa ja toivotetaan tsemppiä ja tuloksellisia työtunteja talleihin että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan taas seuraavaan kisaan Kouvolaan parin viikon päästä!!!

 

Kuvat Paula Mäkelä