Rokkirallia Vilppulassa 8.-9.6.2019

10.06.2019 18:42

Vilppulan viikonloppua vietettiin erittäin vaihtelevissa sääoloissa. Onneksi itse kilpailut saatiin läpi ilman pahempia sade- ja ukkoskuuroja molempina päivinä. 

Tiimiämme edustamassa oli lauantaina Kardaaneissa Virtanen (K124) jonka ajot päättyivät lastcalliin. Supereissa Kärppä (S87) kurvaili Bemarillaan C-finaaliin, ja meidän V8 Volvomiehet The Pora (S17) sekä Timantti (S48) lennättivät soraa lastcalleihin saakka. Autot ja kuskit säilyivät suhteellisen ehjinä, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin...

Sunnuntai päivä valkeni ukkoskuurojen merkeissä, mutta onneksi sää poutaantui kilpailun alkuun mennessä ja ratakin kuivui nopeaan tahtiin.

Radalla Laatu-leidimme Hanna (L16) ja Mira (L369) taiteilivat molemmat itsensä D-finaaliin. Vetareissa Sami (V369) taituroi itsensä C-finaaliin ja valitettavasti Hannu (V116) joutui olemaan vain kannustusjoukoissa menopelin taka-akselin rikkouduttua katsastukseen mennessä ja näinollen ei hänen sitten tarvinnut osallistua päivän kapinoihin... Supereissa The Pora (S17) revitteli radalla lastcalliin ja samoin myös Timantti (S48) joka sai myös Paras Yritys pokaalin. Kärppä (S87) taisteli tiensä B-finaaliin ollen päivän 9 (pokaali).

Kuva Tuomas Meriläinen