Tiimimme

Varikkopäällikkö Venu

Venu on hän, joka pitää työkalut heilumassa ja huoltomiehet hikisinä. Lupsakan Venun löydät parhaiten varikolta työnjohdollisista tehtävistä.

Jarzu

Tämä hilpeä huuliveikko käärii hihat ja tarttuu rohkeasti niin lekaan, kuin tarvittaessa lekan heiluttajaankin. Jarzun löydät häärimässä autojen kimpusta. Saattaneepi herran bongata radalta ajamastakin.....varmimmin löydät tämän ukon henkeen ja vereen The Poran kannatusjoukoista!
(Hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja)

Atte

Atte käy kilpailuissa harvakseltaan ja löytyy silloin kardaanien seasta päristelemässä. Tämä viileähermoinen herra ei turhia puhele, mutta ajaa hitsin lujaa!

Pia

Varikkoruusumme Pian löydät parhaiten sieltä, missä viirit heiluu ja kannatushuuto raikaa. Pia huolehtii myös siitä, etteivät varikkoruusut pääse kuihtumaan, Pialla pysyy otteessa huulipunat ja glitterit.

Heikki

Heikki huoltaa, Heikki korjaa, Heikki pitää hermot kasassa! Heikin löydät radanvarresta tai varikolta.

Kirsi

Kirsi on varikkoruusumme, jonka löydät sieltä missä viirit heiluu ja kannatushuuto raikaa. Omaapa tämä ruusu myös kahvinkeiton jalon taidon.

Pasi

Pasi on veikeä "nuori" mies, jolta irtoaa huumori ja vitsi kuin mummolta peruukki! Pasi toimii timanttisessa huollossa kummipojalleen ja saattaneepi siinä sivussa hoitua muutama vanhempikin vempele. Pasin bongaat parhaiten sieltä missä nauru raikaa ja harja heiluu.

Mikko

Mikko on heppu, jonka löydät huoltohommista tai radan varresta ajo-ohjeita huutelemasta.

Antti

Kuljettaja V110

Luurin Antti kurvailee vetarirokissa ja parhaiten hänet bongaatkin radalta kaasuttelemasta.

Pasi

Pasin tapaat The Poran liepeiltä autoja virittelemästä.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>