Tiimimme

Lady Paula

Kuljettaja L70:
Lady-Paula on tiimimme somin varikkoruusu ja leidirokin kuljettaja. Paulan löydät radalta tai radan varresta kameran takaa.

Suvi

Kuljettaja L53:
Suvi on soma rokkaava ladymme. Suvi istuu myös kylmän viileänä kartturin paikalla, vaikka penkat pölisis ja metsikkö rytisis. Suvin tapaat varikolla tai radan laidalla kannustuksia huutamasta.

Leevi

Kuljettaja:
Leevi kaasuttelee tällä hetkellä kartingissa ja kulkee rokkiralleissa kannustamassa. Herra nähtänee tulevaisuudessa myös rokkiralliradoilla.

Puheenjohtaja Jykä

Jykä pitää hommat hanskassa ja välillä hanskat myös hukassa. Jykä huolehtii siitä, ettei ideat tiimissä lopu.
Jykän löydät parhaiten sieltä missä tapahtuu tai sieltä missä grilli kuumenee, stetsoni heiluu ja banjo soi. Ja saattaneepi se kaasujalkakin oijeta jos oikein innostuu.

Sarita

Sarita on tiimimme huolehtiva emo ja varikkoruusu vailla vertaa. Saritan löydät sieltä missä kannatushuudot raikaa ja aaltoja tehdään.  Tanssijalka ja karaoken veivaus on tällä emolla vertaansa vailla!

Varikkopäällikkö Venu

Venu on hän, joka pitää työkalut heilumassa ja huoltomiehet hikisinä. Lupsakan Venun löydät parhaiten varikolta työnjohdollisista tehtävistä.

Jarzu

Tämä hilpeä huuliveikko käärii hihat ja tarttuu rohkeasti niin lekaan, kuin tarvittaessa lekan heiluttajaankin. Jarzun löydät häärimässä autojen kimpusta. Saattaneepi herran bongata radalta ajamastakin.....varmimmin löydät tämän ukon henkeen ja vereen The Poran kannatusjoukoista!

Atte

Aten löydät parhaiten kardaanirokista. Tämä viileähermoinen herra ei puhu eikä pussaa, mutta ajaa hitsin lujaa!

Pia

Varikkoruusumme Pian löydät parhaiten sieltä, missä viirit heiluu ja kannatushuuto raikaa. Pia huolehtii myös siitä, etteivät varikkoruusut pääse kuihtumaan, Pialla pysyy otteessa huulipunat ja glitterit.

Heikki

Heikki huoltaa, Heikki korjaa, Heikki pitää hermot kasassa! Heikin löydät radanvarresta tai varikolta.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>