Rokkirallia Joutsassa 12.-13.6.2021

15.06.2021 08:18

Viikonloppuna pöristeltiin Rokkiralleja Joutsassa JoSeMoRa:n radalla. Yleisöä ei edelleenkään paikan päälle päästetty, mutta onneksi kotiin jääneet saivat seurata kilpailuja livelähetyksenä youtubesta. Tiimistämme oli Joutsassa ajamassa 10 kuljettajaa. 

Lauantaina Super luokan edustusjoukkue S29 Timantti, S43 Olli Virtanen, S105 The Pora ja S442 Tatu Kven saivat ajella poutasäässä. Lähdöt olivat kovia ja kuljettajia luokassa niin, että vain ensimmäisenä maaliin tullut pääsi jatkoon. Timantti vei V8-Volvoaan loppujen lopuksi B-finaaliin asti ollen päivän 9. (pokaali) mutta valitettavasti muiden ajot jäivät lastcalliin.

Sunnuntai olikin sitten aamusta sateinen ja radan kunto ei paras mahdollinen... Iltapäivällä keli onneksi muuttui ja ratakin kuivui loppufinaaleja kohden.

Laatu-Leidimme: L16 Hanna Suikkari, L69 Nina ja L369 Mira Nevalainen liukstelivat radalla lastcalleihin saakka. Vetareissa pitkästä aikaa ajanut Luurin Antti V110 joutui harmikseen keskeyttämään jo alkuerään auton hajoamisen vuoksi. Ensikertalaisemme V132 Jarmo Koivisto ajoi hienosti C-finaaliin ja V11 Sami Nevalainen taisteli tiensä B-finaaliin ollen päivän 11 (pokaali). Supereissa S43 Olli Virtanen ja S442 Tatu Kven ajoivat lastcalliin. S29 Timantti tuppasi itsensä ensimmäistä kertaa A-finaaliin jossa kuitenkin keskeytys. Päivän sijoitus silti hienosti 4. (pokaali).

Seuraavana sitten häämöttääkin Karstulan kisat juhannuksen jälkeen...

 

Kuvat Teemu Teddy Norrena ja Sarita Mäkelä