Tiimimme

Hanna

Kuljettaja L16

Hanna revittelee rokki-radalla Laatu-Ladyjen kanssa. Tämä nuori nainen nähdään kurvailemassa myös Jokkiksen puolella (ilmeinen sukuvelvoite) mutta hyvin on isä ja tytär saatu käännytettyä Rokkirallin pariin.

Mika

Kuljettaja S96 V188

Mika koittaa päästä kisaamaan itsekkin, minkä tyttärensä Hannan huoltohommilta vain ehtii. Tämä vanhaan jokkissukuun kuuluva herra kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin puolella. Vauhtia löytyy kun vain kalusto kestää...

Nappi The Hand

Kuljettaja V115

Tämä kuljettajamme kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin parissa. Napin seurassa ei jutustelusta ole pulaa, verraten hulppea huuliveikko kun on kyseessä sanaisen arkun avattuaan. Vauhtia tällä herralla löytyy niin kilparadoilla kuin tanssilattiallakin.

Jarmo

Kuljettaja V132

Jarmon näet kurvailevan radalla vetariluokassa.
 
 

The Pora

Kuljettaja S105
Aaltosen Antti eli tuttavallisemmin The Pora on super-rokin kuljettaja. Tämän herran tieto ja kokemus on vankkaa, joten pulmatilanteissa kannataa kääntyä Poran suuntaan. Parhaiten bongaat Poran radalta. Poralla kaasujalka on raskas ja siinä saa vempaimet kyytiä, kun Pora painelee menemään!
(Hallituksen jäsen)

Kärppä

 
Kärppä on nimensä mukaan vikkelä liikkeissään, eikä tältä kalakukkojen kaverilta huumoria puutu!
 
 

 

Janne R

Kuljettaja S  K204

Janne on leppoisan rouhea kuski, jolla ajolinjat on joskus leveitä kun kalakukon pyrstö. Jannen bongaat parhaiten sieltä, mistä raikaa kuopijjon murre ja iloinen nauru.

Tatu

Kuljettaja S442  V43  K163

Tatu on leppoisa heppu, jonka rennossa seurassa on mukavaa olla. Tatun bongaat radalta rokkaamasta tai varikolta huoltohommissa.

 

 

 

 

 

Mira

Kuljettaja L369

Tämä leidikuskimme kurvailee radalla sorat lentäen. Mira ei stressaannu vaikka auto ei aina toimisikaan vaan luottaa takuuvarmaan huoltoporukkaansa, jotta kisat jatkuu.
(Hallituksen jäsen)

Sami N.

Kuljettaja V11  K43

Sami (Nevalaisen-Klaanin Päällikkö) on tuulen nopea kardaani/vetarikuski, joka leppoisella olemuksellaan pelastaa synkimmänkin päivän. 
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>