Tiimimme

Mika

Kuljettaja

Mika koittaa päästä kisaamaan itsekkin, minkä tyttärensä Hannan huoltohommilta vain ehtii. Tämä vanhaan jokkissukuun kuuluva herra kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin puolella. Vauhtia löytyy kun vain kalusto kestää...

Nappi The Hand

Kuljettaja V

Tämä kuljettajamme kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin parissa. Napin seurassa ei jutustelusta ole pulaa, verraten hulppea huuliveikko kun on kyseessä sanaisen arkun avattuaan. Vauhtia tällä herralla löytyy niin kilparadoilla kuin tanssilattiallakin.

Jarmo

Kuljettaja V132

Jarmon näet kurvailevan radalla vetariluokassa.

 
 

The Pora

Kuljettaja S105

Aaltosen Antti eli tuttavallisemmin The Pora on super-rokin kuljettaja. Tämän herran tieto ja kokemus on vankkaa, joten pulmatilanteissa kannataa kääntyä Poran suuntaan. Parhaiten bongaat Poran radalta. Poralla kaasujalka on raskas ja siinä saa vempaimet kyytiä, kun Pora painelee menemään!

(Hallituksen jäsen)

Janne R

Kuljettaja S51

Janne on leppoisan rouhea kuski, jolla ajolinjat on joskus leveitä kun kalakukon pyrstö. Jannen bongaat parhaiten sieltä, mistä raikaa kuopijjon murre ja iloinen nauru.

Teemu

 
Kuljettaja: K

Teemulla on pilkettä silmäkulmassa, eikä tämän herran seurassa tule tylsää. Teemu paistaa myös ehdottomasti varikon parhaat letut! Tämän "Lapinmiehen" saatat tavata varikolta huoltohommissa tai radalta kassuttelemasta kohti ruutulippua.

 

Timantti

Kuljettaja S14

Tommi ei pelkää liata käsiään ja tarttuu rohkeasti myös huoltohommiin auttaen kavereita sen minkä omilta ajoiltaan kerkiää... Tämän nuoren timantin löydät varikolta V8 Volvonsa liepeiltä tai radalta super-rokista.

Olli

Kuljettaja S43

Tämän nuoren kuskin bongaat radalta tai varikolta auton kimpusta. Tällä pojalla ei tukka hulmahda, vaikka kilpurin pyörät näyttäisivät taivasta kohti!

Virtanen

Kuljettaja S34

Virtanen on mies, jolla pysyy leka ja laastari tiukasti otteessa. Virtanen on siellä, missä huoltoa ja tukevaa olkapäätä tarvitaan.  Virtanen kurvailee myös rokkirallissa rata sauhuten, kun sille päälle sattuu.

 

Janne M

Kuljettaja S248  K270

Janne on kuljettaja jonka voit nähdä radalla kaasuttelemassa niin Supereissa, Vetareissa kuin Kardaaneissakin. Nykyään Janne kuitenkin keskittyy enemmän huoltamaan vaimonsa Paulan kilpuria ja siinä ohessa vahtimaan jälkikasvua.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>