Tiimimme

Joona

Kuljettaja V

Joonan näet taistelemasta sijoituksista vetarien joukossa. Lajiin hän on tutustunut aiemmin yleisönä ja on tämä herra kunnostautunut myös seuraamalla kilvanajoa lippupisteellä.

Tatu

Kuljettaja S442

Tämän lupsakan kaverin bongaat radalla supereiden seasta suhaamassa. Takuuvarmasti löydät Tatun myös tiimikavereiden autojen (ja toki myös oman kilpurin) huoltohommista.

(Hallituksen jäsen)

Jani

Kuljettaja V133

Janin löydät kisapaikoilla katsomosta kannustamassa suosikkejaan tai Vetareiden seassa kilparadalla. Käypä tämä herra välillä myös seuraamassa kilpailuja hieman tarkemmin olemalla lippupisteellä hommissa.

Hannu

Kuljettaja V116

Hannu on heppu joka hyörii varikolla autojen kimpussa milloin mitäkin paikkailemassa ja korjaamassa... Onneksi herra ehtii välillä itsekkin kurvailemaan radalle vetareiden sekaan. Kahvikupposen äärellä Hannulta irtoaa hulvatonta jutustelua.

(Hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja)

 

Mika

Kuljettaja V155

Mika koittaa päästä kisaamaan itsekkin, minkä junnuissa ajavan poikansa huoltohommilta vain ehtii. Tämä vanhaan jokkissukuun kuuluva herra kurvailee niin Rokkirallin kuin Jokkiksenkin puolella. Vauhtia löytyy kun vain kalusto kestää...

Jarmo

Kuljettaja V12

Jarmon näet taistelevan sijoituksista radalla vetariluokassa.

(Hallituksen jäsen)

 
 

The Pora

 

Aaltosen Antti eli tuttavallisemmin The Pora on lennättänyt soraa Rokkiralleissa jo monen vuoden ajan. Tämän herran tieto ja kokemus on vankkaa, joten pulmatilanteissa kannattaa kääntyä Poran suuntaan. Bongaat tämän "veteraanin" nykyään katsomon puolelta.

 

Janne R

Kuljettaja S51

Janne on leppoisan rouhea kuski, jolla ajolinjat on joskus leveitä kun kalakukon pyrstö. Jannen bongaat parhaiten sieltä, mistä raikaa kuopijjon murre ja iloinen nauru.

Timantti

Kuljettaja V159

Tommi ei pelkää liata käsiään ja tarttuu rohkeasti myös huoltohommiin auttaen kavereita sen minkä omilta ajoiltaan kerkiää... Tämän nuoren timantin löydät varikolta V8 Volvonsa liepeiltä tai radalta super- tai vetari luokassa kilvanajossa.

(Hallituksen jäsen)

Olli

Kuljettaja S22

Tämän nuoren kuskin bongaat radalta tai varikolta auton kimpusta. Tällä pojalla ei tukka hulmahda, vaikka kilpurin pyörät näyttäisivät taivasta kohti!

(Hallituksen jäsen)

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>