Tiimimme

Teemu

 
Kuljettaja: K128
Teemulla on pilkettä silmäkulmassa, eikä tämän herran seurassa tule tylsää. Teemu paistaa myös ehdottomasti varikon parhaat letut! Teemun löydät varikolta lekan varresta huoltohommissa tai radalta kassuttelemasta kohti ruutulippua.
 

TimanttiTommi

Kuljettaja S29 V94 K59:
Tommi ei pelkää liata käsiään ja tarttuu rohkeasti myös huoltohommiin. Tämän nuoren timantin löydät parhaiten varikolta tai radalta super-rokista.

Olli

Kuljettaja S43 K58:
Tämän nuoren kuskin bongaat radalta tai varikolta auton kimpusta. Tällä pojalla ei tukka hulmahda, vaikka kilpurin pyörät näyttäisivät taivasta kohti!

Virtanen

Kuljettaja S34  V84  K124
Virtanen on mies, jolla pysyy leka ja laastari tiukasti otteessa. Virtanen on siellä, missä huoltoa ja tukevaa olkapäätä tarvitaan.  Virtanen kurvailee myös rokkirallissa rata sauhuten, kun sille päälle sattuu.
 

Boltsi

Kuljettaja S248  K270  V
Janne-Pallo eli Boltsi on kuljettaja jonka voit nähdä radalla kaasuttelemassa niin Supereissa, Vetareissa kuin Kardaaneissakin. Siinä viivaihmisen puntti tutajaa, kun Boltsi rullaa kärrynsä lähtöviivalle.

Nina

Kuljettaja L69:

Nina on hempeä ladykuskimme, joka rokkaa mutkat suoriksi.

Lady Paula

Kuljettaja L70:
Paula on leidirokin kuljettaja, joka kahden pienen tulevan kuljettajan (?) äitinä pääsee harvakseltaan radalle kurvailemaan. Takaveto Volvolla päästellään kuitenkin täysiä, jopa niin ettei aina ehdi kaikenmaailman lippuja huomata, silloin kun radalle päästään...
(Hallituksen jäsen)

Leevi

Kuljettaja:
Leevi kaasuttelee tällä hetkellä kartingissa ja kulkee rokkiralleissa kannustamassa. Herra nähtänee tulevaisuudessa myös rokkiralliradoilla.

Jykä

Jykä pitää hommat hanskassa ja välillä hanskat myös hukassa. Jykä huolehtii siitä, ettei ideat tiimissä lopu.
Jykän löydät parhaiten sieltä missä tapahtuu tai sieltä missä grilli kuumenee, stetsoni heiluu ja banjo soi. Ja saattaneepi se kaasujalkakin oijeta jos oikein innostuu.
(Hallituksen jäsen, puheenjohtaja)

Sarita

Sarita on tiimimme huolehtiva kahvintuoksuinen emo. Mitä Saritalta ei löydy matkassa mukana, sitä ei tarvita... Saritan löydät sieltä missä kannatushuudot raikaa ja aaltoja tehdään. 
(Hallituksen jäsen, sihteeri ja rahastonhoitaja)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>