Tiimimme

Paula

Kuljettaja L70:

Paula on leidirokin kuljettaja, joka kahden pienen tulevan kuljettajan (?) äitinä pääsee harvakseltaan radalle kurvailemaan. Takaveto Volvolla päästellään kuitenkin täysiä, jopa niin ettei aina ehdi kaikenmaailman lippuja huomata, silloin kun radalle päästään...

(Hallituksen jäsen, sihteeri)

Jykä

Jykä pitää hommat hanskassa ja välillä on hanskat myös hukassa. Jykä huolehtii siitä, ettei ideat tiimissä lopu.

Jykän löydät parhaiten sieltä missä tapahtuu tai sieltä missä grilli kuumenee... Ja saattaneepi se kaasujalkakin oijeta jos oikein innostuu.

(Hallituksen jäsen)

Sarita

Sarita on tiimimme huolehtiva kahvintuoksuinen emo. Saritan löydät varmimmin varikkoteltalta tai katsomosta kannustamassa (jännittämässä) tiimiläisten ajoja. 

(Hallituksen jäsen, rahastonhoitaja)

Venu

Venu on hän, joka pitää työkalut heilumassa ja huoltomiehet hikisinä. Lupsakan Venun löydät parhaiten varikolta työnjohdollisista tehtävistä.

Atte

Atte käy kilpailuissa harvakseltaan ja löytyy silloin kardaanien seasta päristelemässä. Tämä viileähermoinen herra ei turhia puhele, mutta ajaa hitsin lujaa!

Kirsi

Kirsi on varikkoruusumme, jonka löydät sieltä missä viirit heiluu ja kannatushuuto raikaa. Omaapa tämä ruusu myös kahvinkeiton jalon taidon.

Pasi L

Pasi on veikeä "nuori" mies, jolta irtoaa huumori ja vitsi kuin mummolta peruukki! Pasi toimii timanttisessa huollossa kummipojalleen ja saattaneepi siinä sivussa hoitua muutama vanhempikin vempele. Pasin bongaat parhaiten sieltä missä nauru raikaa ja harja heiluu.

Antti L

Kuljettaja V110

Antti kurvailee vetarirokissa ja parhaiten hänet bongaatkin radalta kaasuttelemasta.

Pasi P

Pasin tapaat satunnaisesti varikolla kannustamassa tiimiläisiä.

PERHEJÄSENET:

Marika Aaltonen

Sanna Härkönen

Toivo Lindfors

Jonna Luuri-Soininen

Emilia Malinen

Sirpa Montonen-Turpeinen

Jaro Mäkelä

Markus Mäkelä

Mikaela Mäkelä

Kati Mäntyjärvi

Anne Paasela

Eero Parviainen

Päivi Pohjasniemi

Sanna Rissanen

Eetu Suikkari

Outi Suikkari

Riina Viljakainen

 

<< 1 | 2 | 3