Tiimimme

Paula

Kuljettaja L70:

Paula on leidirokin kuljettaja, joka kahden pienen tulevan kuljettajan (?) äitinä pääsee harvakseltaan radalle kurvailemaan. Takaveto Volvolla päästellään kuitenkin täysiä, jopa niin ettei aina ehdi kaikenmaailman lippuja huomata, silloin kun radalle päästään...

(Hallituksen jäsen)

Leevi

Kuljettaja:

Leevi on kurvaillut aiemmin kartingissa ja kulkenut rokkiralleissa kannustamassa. Herra nähtänee jatkossa myös itse ajamassa rokkiralliradoilla.

Jykä

Jykä pitää hommat hanskassa ja välillä on hanskat myös hukassa. Jykä huolehtii siitä, ettei ideat tiimissä lopu.

Jykän löydät parhaiten sieltä missä tapahtuu tai sieltä missä grilli kuumenee... Ja saattaneepi se kaasujalkakin oijeta jos oikein innostuu.

(Hallituksen jäsen, puheenjohtaja)

Sarita

Sarita on tiimimme huolehtiva kahvintuoksuinen emo. Saritan löydät varmimmin varikkoteltalta tai katsomosta kannustamassa (jännittämässä) tiimiläisten ajoja. 

(Hallituksen jäsen, sihteeri ja rahastonhoitaja)

Venu

Venu on hän, joka pitää työkalut heilumassa ja huoltomiehet hikisinä. Lupsakan Venun löydät parhaiten varikolta työnjohdollisista tehtävistä.

Jarzu

Tämä hilpeä huuliveikko käärii hihat ja tarttuu rohkeasti niin lekaan, kuin tarvittaessa lekan heiluttajaankin. Jarzun löydät häärimässä autojen kimpusta. ....varmimmin löydät tämän ukon henkeen ja vereen The Poran kannatusjoukoista!

(Hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja)

Atte

Atte käy kilpailuissa harvakseltaan ja löytyy silloin kardaanien seasta päristelemässä. Tämä viileähermoinen herra ei turhia puhele, mutta ajaa hitsin lujaa!

Kirsi

Kirsi on varikkoruusumme, jonka löydät sieltä missä viirit heiluu ja kannatushuuto raikaa. Omaapa tämä ruusu myös kahvinkeiton jalon taidon.

Pasi L

Pasi on veikeä "nuori" mies, jolta irtoaa huumori ja vitsi kuin mummolta peruukki! Pasi toimii timanttisessa huollossa kummipojalleen ja saattaneepi siinä sivussa hoitua muutama vanhempikin vempele. Pasin bongaat parhaiten sieltä missä nauru raikaa ja harja heiluu.

Antti L

Kuljettaja V110

Antti kurvailee vetarirokissa ja parhaiten hänet bongaatkin radalta kaasuttelemasta.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>