Tiimimme

Virtanen

Kuljettaja S34, V164

Virtanen on mies, jolla pysyy leka ja laastari tiukasti otteessa. Virtanen on siellä, missä huoltoa ja tukevaa olkapäätä tarvitaan.  Virtanen kurvailee myös rokkirallissa rata sauhuten, kun sille päälle sattuu.

 

Janne M

Kuljettaja S248

Janne on kuljettaja jonka voit nähdä radalla kaasuttelemassa niin Supereissa, Vetareissa kuin Kardaaneissakin. Nykyään Janne kuitenkin keskittyy enemmän huoltamaan vaimonsa Paulan kilpuria ja siinä ohessa vahtimaan jälkikasvua.

(Hallituksen jäsen, puheenjohtaja)

Paula

Kuljettaja L70, K170:

Paula on leidirokin kuljettaja, joka kolmen pienen tulevan kuljettajan (?) äitinä pääsee harvakseltaan radalle kurvailemaan. Takaveto Volvolla päästellään kuitenkin täysiä, jopa niin ettei aina ehdi kaikenmaailman lippuja huomata, silloin kun radalle päästään...

(Hallituksen jäsen, sihteeri)

Jykä

Jykä pitää hommat hanskassa ja välillä on hanskat myös hukassa. Jykä huolehtii siitä, ettei ideat tiimissä lopu.

Jykän löydät parhaiten sieltä missä tapahtuu tai sieltä missä grilli kuumenee... 

 

Sarita

Sarita on tiimimme huolehtiva kahvintuoksuinen emo. Saritan löydät varmimmin varikkoteltalta tai katsomosta kannustamassa (jännittämässä) tiimiläisten ajoja. 

(Hallituksen jäsen, rahastonhoitaja)

Venu

Venu on hän, joka pitää työkalut heilumassa ja huoltomiehet hikisinä. Lupsakan Venun löydät parhaiten varikolta työnjohdollisista tehtävistä.

Kirsi

Kirsi on varikkoruusumme, jonka löydät sieltä missä viirit heiluu ja kannatushuuto raikaa. Omaapa tämä ruusu myös kahvinkeiton jalon taidon.

Pasi L

Pasi on veikeä "nuori" mies, jolta irtoaa huumori ja vitsi kuin mummolta peruukki! Pasi toimii timanttisessa huollossa kummipojalleen ja saattaneepi siinä sivussa hoitua muutama vanhempikin vempele. Pasin bongaat parhaiten sieltä missä nauru raikaa ja harja heiluu.

Antti L

Kuljettaja V120

Antti kurvailee vetarirokissa ja parhaiten hänet bongaatkin radalta kaasuttelemasta.

Pasi P

Pasin tapaat satunnaisesti varikolla kannustamassa tiimiläisiä.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>